maandag 29 september 2008

Coupling

Friends is goed en blijft zelfs na 10 herhalingen nog grappig. Sex & The City is van hetzelfde kaliber, al moogt ge precies als man daar niet voor uitkomen dat dat een steengoede reeks is maar soit... Maar de beste komische reeks ooit gemaakt, blijft voor mij toch Coupling. Ik kan er honderd keer naar kijken en het blijft gewoon hilarisch goed. Voor diegenen die het nog niet kennen : shame on you! Momenteel loopt de reeks weer op canvas, dinsdagavond rond 23u. Zeker eens kijken!

Mijn favoriet is uiteraard Jeff! Hoe hij zich keer op keer in de nesten weet te werken telkens hij in de buurt van een vrouw komt, is niet te tellen. En alle citaten die hij uitkraamt, niet te doen! Helaas is hij er in de vierde reeks niet meer bij. Niet onbegrijpelijk dan ook dat na die vierde reeks er een einde kwam aan deze serie. Al blijft het jammer natuurlijk dat er slecht 4 seizoen van gemaakt werden.

Let vooral op het einde van het filmpje naar één van de meest geweldige citaten uit heel de reeks (uiteraard van Jeff) : "I've got the key to the gates off paradise, but I've got too many leggs!!!"

3 opmerkingen:

lies zei

ben er ook zot van, maar zo laat hè, dus soms sla ik al eens over

Che1376 zei

ge moet u eens de volledige reeks op dvd aanschaffen en ze dan na elkaar kijken, dan komen er nog heel veel verbanden in voor die je anders niet ziet...

Unknown zei

Indeed....alle seizoenen maken een goed verhaal...

Maar de aflevering met de wooden Legg is inderdaad de beste..

Maar of het de beste reeks ooit is...is gevaarlijk zenne...Vergeet Fawlty Towers, Drop the dead donkey en vele anderen niet...Dus op naar de videotheek ;)

Erwin